Våra tjänster inom transport

Distribution - Container

Transporter med känsla!

Transport för företag

Här hittar du ett urval av våra tjänster för transport för företag.

Vi skräddarsyr våra tjänster utifrån era behov.
Varmt välkommen att kontakta oss:

Tel: 0709- 769 078
E-post: kundservice@distributionsyd.se

 

 

Distribution

Vårt jobb är att se till att ert gods blir lastat/lossat och kommer fram till rätt ställe i tid. Vi utför våra transporter med känsla och våra ledord är trygghet, kompetens och modernt genom hela kedjan från personal till våra fordon. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era önskemål.

Kontakta Madde på telefon: 0709769073 eller mail: madde@distributionsyd.se 

 

Containertransport

Vi utför kemikalietransporter till och från hamnarna i södra Sverige. De flesta transporter vi utför är i regionen men vi utför givetvis även fjärrtransporter.

 

Att utföra kemikalietransporter handlar om att prioritera säkerheten och hålla högsta kvalitet på samtliga plan inom företaget. Du som kund och dina kunder ska känna sig trygga när ni anlitar oss.

 

Samtliga chaufförer + transportledare har ADR utbildning för tank. Bilarna körs av fast anställda medarbetare och tillsammans har de över 50 års erfarenhet av ADR klassade kemikalietransporter. Vi ställer höga krav på våra chaufförer för att kunna uppfylla de säkerhetskrav som ställs vad det gäller bland annat instruktioner och säkerhetsföreskrifter. Detta sammantaget skapar säkra och trygga transporter då vi vet att chaufförerna vet hur det fungerar hos kunder och mottagare. Vi vet att de är behöriga och har rätt utbildning.

 

Samtliga fordon är ADR klassade och är utrustade med kompressor för att transportera och lossa flytande kemikalier. Vi har även en membranpump om detta skulle behövas. Samtliga bilar håller miljöklass 5.

 

Har du några funderingar så tveka inte att kontakta Cornelia på telefon: 0709-769 078 eller E-post: cornelia@distributionsyd.se