Högt tempo på Distribution Syd

 

Jag kan verkligen säga att det just nu är fullt ös hos oss, vilket naturligtvis är ett angenämt problem. Vi har ju som ni vet utökat med personal och samtidigt utökar vi ständigt med fler samarbetspartners, kunder och leveranser. Tillsammans ser vi till att leveranser sker när dom ska på ett tryggt och säkert sätt. Kvalité är efterfrågat och vi på Distribution Syd håller alltid vad vi lovar.

 

Tänker du som läser detta inlägg att du också skulle vilja vara en del av vårt gäng? Vi är ständigt på jakt efter duktiga chaufförer så tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss till kundservice@distributionsyd.se

 

Är du på jakt efter en trygg samarbetspartner och behöver hjälp med transport av något slag, ring oss 0709-769 071 så ordnar vi det. Vårt ledord är transporter med känsla, det innebär att vi värdesätter våra relationer med kunder och samarbetspartners och att vi alltid har ett leende till övers och ett trevligt bemötande.

 

Hälsningar Mattias med personal

 

Distribution Syd växer

 

Kanske undrar du hur det gått med våra rekryteringar och om fordonsparken växer?

 

Jag kan berätta att hos oss händer det ständigt något nytt. Dagarna fylls med fantastiska uppdrag, nya bekantskaper och härlig energi.  Nyligen har vi rekryterat tre nya medarbetare och köpt in två nya fordon till Distribution Syd.

 

Du vet väl om att du alltid är välkommen att skicka in en spontanansökan till oss om du också vill vara en del av vårt gäng?

 

Vi hörs igen!

Mvh Mattias med personal

Vi söker fler kollegor!

Nu närmar sig hösten och det är full fart här hos oss på Distribution Syd!
Vi är just nu i behov av en B-korts chaufför som kan jobba mellan måndag-fredag

15:30-21:30. Om det låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till oss.

 

Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga och engagerade personer som kan bidra med att driva Distribution Syd AB framåt därför är du också alltid välkommen med en spontanansökan.

Om du vill anmäla ditt intresse så skicka några rader om dig själv och varför du vill arbeta hos oss tillsammans med ditt CV till kundservice@distributionsyd.se

 

Varmt välkommen till oss på Distribution Syd – transporter med känsla!

 

Mattias Arnek med personal

 

Är du vår nya kollega?

Nu söker vi på Distribution Syd efter fler kollegor, vill du bli en av oss?

Då efterfrågan från våra kunder under kvällstid är stor, söker vi just nu en person som vill arbeta extra måndag-fredag ca 2-6h.

Är du intresserad, eller känner du någon som är intresserad? Tveka inte att höra av dig eller sprida detta vidare så att vi kan hitta rätt person till jobbet.

Uppdraget kräver minst B-körkort och går ut på att transportera gods från A-B i en lätt lastbil med bakgavellyft. Liknande uppdrag finns för lastbil.

 

Vi har även en heltidstjänst ledig på vår depå i Kristianstad. Minst B-körkort.

 

För mer information kontakta madde@distribution.se eller kundservice@distributionsyd.se

 

Mvh Mattias med personal

Nu närmar sig sommaren med stormsteg!

Även under sommaren finns vi tillgängliga för er, så varmt välkomna att kontakta oss när ni har behov av transport av olika slag. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era önskemål.

Hälsningar

//Mattias Arnek med personal

Distribution Syd – transporter med känsla!